Bdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Bdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en førende revisionsvirksomhed i Danmark med ekspertise inden for regnskab, revision og rådgivning.

Vi leverer skræddersyede løsninger til vores kunder, der spænder fra små virksomheder til store internationale koncerner. Vores erfarne team af revisorer og konsulenter sikrer, at vores klienter opnår fuld overholdelse af regler og bestemmelser samt effektiv styring af deres økonomi.

Vores omfattende viden om dansk lovgivning og internationale standarder giver os mulighed for at levere præcise og pålidelige revisionstjenester. Vi går ud over blot at kontrollere tal – vi analyserer også virksomhedens processer og yder rådgivning til optimering af driftseffektiviteten.

Vi er stolte af vores ry som betroet samarbejdspartner for vores klienter. Hos Bdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab arbejder vi hårdt på at levere enestående resultater, der hjælper vores klienter med at opnå deres mål og succes i dagens konkurrenceprægede erhvervsklima.

Bdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Kystvejen 29

8000 Aarhus C

Telefon: 89 30 78 00

Web: http://www.bdo.dk

Facebook:

GØR KRAV PÅ VIRKSOMHED

Åbningstider:

Mandag: –

Tirsdag: –

Onsdag: –

Torsdag: –

Fredag: –

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Info om Bdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en af Danmarks førende revisionsvirksomheder. Siden sin grundlæggelse har virksomheden specialiseret sig i revision, rådgivning og regnskabsassistance til både nationale og internationale klienter.

Med et dedikeret team af erfarne revisorer og rådgivere leverer BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab skræddersyede løsninger til virksomhedernes behov. Virksomheden fokuserer på at opbygge langvarige relationer med deres kunder ved at levere høj kvalitet og værdiskabende tjenester.

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab har ekspertise inden for forskellige sektorer, herunder detailhandel, produktion, finansiel sektor, teknologi og mange flere. De tilbyder en bred vifte af tjenester som revision af årsregnskaber, skattemæssig rådgivning, due diligence-analyser, corporate finance-rådgivning og meget mere.

Nogle af de konkurrenter i Danmark, der også er aktive inden for revisions- og rådgivningsbranchen, inkluderer:

 1. PwC Danmark
 2. Deloitte Danmark
 3. EY (Ernst & Young) Danmark
 4. KPMG Danmark
 5. Grant Thornton Denmark
 6. RSM Revision A/S
 7. Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
 8. Baker Tilly Denmark (fd. Kreston Denmark)
 9. Mazars Danmark
 10. Nexia International (Danmark)

Disse virksomheder udgør en konkurrencedygtig branche, hvor hver af dem har deres egne styrker og ekspertiseområder. BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab skiller sig ud med deres personlige tilgang, kombineret med omfattende viden og erfaring inden for revision og rådgivning.

Økonomisk service

 • Bogføring og regnskabsassistance
 • Årsregnskaber og revision
 • Momsafregning og skatteindberetning
 • Lønadministration og -bogføring
 • Virksomhedsrådgivning og økonomisk planlægning
 • Stiftelse af selskaber og ændringer i virksomhedsformen
 • Generationsskifte og arveplanlægning
 • Fusioner, overtagelser og opløsninger af selskaber
 • Kreditscoreanalyse og finansiel due diligence
 • Rådgivning om regnskabs- og skattelovgivning
Vælg antal stjerner!
[Total: 0 Gennemsnit: 0]